Henriëtte Faroche Veendam

Huidverzorging met Henriëtte Faroche

Henriëtte Faroche heeft een zeer uitgebreide huidverzorgingslijn waarbij alle producten één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. Henriëtte Faroche assortiment biedt unieke producten voor ieder huidtype. Hiedoor maakt het mogelijk om voor ieder huidtype een gepersonaliseerde behandeling samen te stellen.

Wetenschap

Als je naar onze vrolijke flessen kijkt, zou je nooit zeggen hoeveel werk achter onze producten schuilgaat. Het maken van onze formuleringen houdt een serieuze, zeer geavanceerde wetenschap in.

We werken altijd met twee richtlijnen:

  • Om de actieve ingrediënten en eigenschappen van onze natuurlijke stoffen te versterken met de nieuwste wetenschappelijke technologieën;
  • Wij geloven dat niet alle chemische ingrediënten goed zijn voor onze huid. We gebruiken alleen veilige en beproefde ingrediënten, die onze huid eigenlijk nodig heeft.

Geest

In een tijd van constante druk en gebrek aan tijd is het nu belangrijker dan ooit om te ontstressen en te ontspannen. Onze fluweelzachte formuleringen, subtiele delicate geuren en jeugdige, heldere, vrolijke ontwerpen - alles is erop gericht om jou als klant te laten genieten van je huidverzorging. Of het nu gaat om een salonbehandeling of jouw eigen momentje in de ochtend en avond voor jezelf en je huid.