Huidverbetering Reviderm Veendam

Probleemhuid € 67,50

Skindication productlijn combineert dermatologische kennis met de medische bevindingen voor het creëren van een op maat gemaakte huidverzorgingsplan. Is voor een huid die specifieke huidproblemen heeft, zoals acne, littekens, couperose of rosasea, een droge huid of een huid die herstel nodig heeft.

Huidverbetering Reviderm

Een behandeling bestaat uit een huidanalyse, zachte reiniging, enzym peeling, evt onzuiverheden verwijderen, massage of Ultra sound, masker, en als afsluiting de dag - nachtverzorging. Indien gewenst lichte make-up.

  • OLEASA behandeling, voor een Acne en onzuivere huid. Bij deze behandeling wordt de talgproductie genormaliseerd en de huid gekalmeerd.
  • SICCA behandeling, voor een droge huid met kleine ontstekingen of onrustig is. Bij deze behandeling wordt de huid gekalmeerd en gehydrateerd.
  • COUPEROSE/ROSACEA behandeling, hierbij worden op een actieve manier de bloedvaten versterk waardoor ontstekingen en roodheden verminderen.
  • HYDRO2 INFUSION behandeling, voor de zeer vochtarme huid, met de hoogwaardige werkstoffen zoals hyaluron- zuren, huideigen aminozuren en moisturizing factoren.

Anti-aging behandeling € 73,40

RevidermSkintelligence, ontdek de zeer vooruitstrevende anti-aging cosmeticalijn, en behandelingen, die wetenschappelijk bewezen zijn. Ze verzwakken het huidverouderingsproces, stimuleren de regeneratie en versterken de weerstand.

Effectieve-anti-aging

  • BASIS BEHANDELING € 75.70 Deze behandeling van RevidermSkintelligence, bestaat uit een milde reiniging, peeling liquid en peeling masker, specifieke concentraat, massage met gel, masker en als afsluiting 24H verzorging. Indien gewenst lichte make-up.
  • FRUITZUUR BEHANDELING € 78,65 Hierbij wordt gebruik gemaakt van 28% PCA fruitzuur. Voor een vermoeide huid, dikke hoornlaag en pigmentatie.
  • REBALANCE HYDRO BEHANDELING € 95,50 Deze detox behandeling helpt de huid te kalmeren, geeft een intensieve vochtverzorging en celbescherming. De behandeling wordt afgesloten met de collageenvliezen. 
  • OXYGEN BEHANDELING € 114,65 Verhoging van de zuurstofbinding van de huidcellen. Zeer geschikt voor een gestreste en beschadigde huid. De behandeling wordt afgesloten met de collageenvliezen. 

REVIDERM LUXE behandelingen v.a. € 89,20

Bij deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van MDB (microdermabrasie,) indien de huid dit toelaat. Voor meer informatie, klik hier.