Lichaamsbehandelingen Veendam

Met de lichaamsbehandelingen bij Schoonheidssalon Iris in Veendam zijn vele variaties mogelijk, alle behandelingen worden gedaan met kruidenstempels. Deze gevulde stempels met lavendel en kamille, zorgen voor ontspanning en kalmering van spieren en geest.

Je kunt in plaats van kruidenstempels ook kiezen voor edelstenen of Hot-stones.

  • KRUIDENSTEMPEL MASSAGE € 39,50 Massage met stempels, gevuld met diverse kruiden, die verwarmt wordt en met lichte druk de rug, nek en schouder masseert. Daarna met warme olie wordt manueel een massage van rug, nek en schouders gedaan.
  • CAB BUMA € 64,50 Deze behandeling begint met een warm voetenbadje. Onderbenen en voeten worden gemasseerd en ingepakt met een voetenzak. Met kruidenstempels wordt een massage van rug, neken schouders gedaan en met warme olie volgt een manuele massage. Als afsluiting geef ik een massage van gelaat, hoofd en oor.
  • TOTALL WELNESS € 74,85 Dit is een korte gezichtsbehandeling met reiniging, peeling, masker, een ampul en met dag of nachtverzorging, in combinatie met de kruidenstempel massage. Dit is een behandeling waarin een goede verzorging en ontspanning worden afgewisseld.