Micro-needling Veendam

Micro-needling Reviderm

De Reviderm SkinNeedling  is de (r)evolutie in micro-needling.

Al meerde jaren wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die wordt gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen.

Waarom de huid haar glans en structuur veranderd?

De oorzaak is veroudering van de huid, diverse  factoren zoals stress, ziekte, slechte leefgewoonten dragen bij aan de verslechtering van de huid. Er worden minder cellen geproduceerd, de bloedcirculatie wordt trager, processen in de huid verlopen langzamer en het huid eigen regeneratie vermogen duurt langer.

De behandeling bestaat uit:

  • reiniging van de huid, peeling, speciaal lotion,
  • het aan brengen van formule
  • micro-needling, afsluiting met een kalmerend masker, die blijft zitten als een crème .

Voor een langdurig resultaat is het aan te raden om een behandeling in kuurverband te volgen. Er zijn (minimaal) 6 micro-needling behandelingen in 3 maanden tijd nodig. De natuurlijke processen in de huid worden tijdens de behandelingen in werking gesteld en werken nog 3 maanden na de laatste behandeling door.

Bij een kuur krijgt u een thuisverzorgingsset mee, die u de eerste drie dagen na de behandeling zal gebruiken. De set is genoeg voor de hele kuur.

Wat de Reviderm SkinNeedler revolutionair specifiek maakt is de positie van de micronaaldjes. Door de weloverwogen nieuwe positie van de micronaadjes, 10 op een rij, ben je verzekert van een uiterst precieze behandeling van de huid. De micronaaldjes zijn van chirurgisch roestvrijstaal en niet van plastic, zodat afbreken niet mogelijk is. Daarom is dit een gecontroleerde veilige behandeling.

Hoe werkt Micro-needling?

Micro-fijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de epidermis (bovenste huidlaag).

Hierdoor worden de huid eigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur. De SkinNeedler zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Hierdoor is de SkinNeedler van Reviderm een effectief middel tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering.

Micro-needlingbehandeling € 125
Een kuur van 6 micro-needling behandelingen € 700,- (inclusief kit t.w.v. € 92,-)