Huidverzorging Henriëtte Faroche

De kracht van de natuur!
Henriëtte Faroche heeft een zeer uitgebreide huidverzorgingslijnen wat onder Niveau's wordt aangegeven. Alle producten hebben één ding met elkaar gemeen: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging. Het assortiment maakt het mogelijk om voor ieder huidtype een persoonlijk en op maat gemaakte  behandeling en product advies samen te stellen.

De schoonheidsbehandelingen van Henriëtte Faroche zijn in 3 niveaus weergegeven.

Niveau I 
Basis behandeling €59,50 

met MDB €73,-

De Sensilence serie is een serie specifiek voor de gevoelige huid. Deze huidtype kan onder invloed van externe invloeden snel reageren met rode vlekken of huidirritaties. De huid kan ook trekkerig aanvoelen.

Niveau II
Geoptimaliseerde behandeling € 63,25

Met MDB €76,75

De Hyposence serie is een serie specifiek voor de zeer gevoelige huid met couperose en extra gevoelig voor parfum. Deze huidtype reageren snel onder elke veranderingen. Deze huid moet beschermd worden tegen invloeden als zon, warmte, kou, droge lucht, luchtverontreiniging en  andere factoren waar dez huid op kan reageren.

Niveau II Brilliant

Voor de rijpere huid en de huid die om meer aandacht vraagt is er de Brilliant serie, verrijkt met vitamine E. Doordat dit huidtype vaak een gering vermogen heeft tot vochtbinding is de hoornlaag snel vochtarm. Dankzij de voedende en beschermende werking zal de huid weer stevig en elastisch worden.

Niveau III
Gespecialiseerde behandeling € 71,40

Met MDB €84,90

Vitaminen hebben een stimulerende werking in de opbouw en de functie van de huid. Vitamine C heeft een veelheid aan invloeden op de  huishouding en werking in de huid. Vitamine C werkt als antioxidant. Daarmee beschermt het de cellen tegen vrije radicalen die gegenereerd worden. Verder wordt de collageenvorming bevorderd.Vitamine C gaat de overmatige vorming van melanine tegen, zoals pigment vlekken. Vitamine C voorkomt dit.