Microdermabrasie Veendam

Wil je je huid zichtbaar verbeteren en verjongen? Ben je op zoek naar een zeer effectieve en 100% veilige schoonheidsbehandeling, waarbij je directe resultaten ziet? Kies voor Reviderm microdermabrasie bij Schoonheidssalon Iris in Veendam! Microdermabrasie is al jarenlang de nummer 1 schoonheidsbehandeling voor het verkrijgen van een stralende en gezonde huid.

Microdermabrasie, wat is dat?

Microdermabrasie is een schoonheidsbehandeling waarbij minuscule kristallen worden gebruikt om de huid te exfoliëren en vuil en onzuiverheden te verwijderen. De procedure verwijdert de dode huidcellen van het oppervlak om een ​​frisse, gezonde huid te onthullen. Het resultaat is een helderdere teint.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypes en het veroorzaakt geen littekens of kleurveranderingen. Er worden geweldige resultaten bereikt bij het verjongen en verbeteren van de huid.

Effecten van microdermabrasie

De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel. Reviderm heeft met klinische onderzoeken laten bewijzen, dat na Reviderm microdermabrasie:

  • De huid fijnere poriën krijgt en elastischer wordt.
  • De stevigheid van de huid toeneemt.
  • De diepte van rimpels afneemt.
  • Een diepte effect in de huid optreedt, door activering van het huideigen collageen en de elastineproductie.
  • De opname van werkstoffen door de huid wordt geoptimaliseerd.

Gecertificeerd microdermabrasie specialist

Door ontwikkelingen en trainingen op het gebied van microdermabrasie te blijven volgen en door jarenlange ervaring, is Fransis dé microdermabrasie specialist! Laat je huid zichtbaar verbeteren.

REVIDERM LUXE behandelingen v.a. € 83,90

Bij deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van MDB (microdermabrasie,) indien de huid dit toelaat. MDB is een mechanische peeling, die op een verantwoorde wijze, een deel van de verhoornde huidlaag verwijdert. U kunt kiezen voor een combinatie met de CellJet voor nog betere resultaten. 

Reviderm luxe

  • BASIS BEHANDELING € 89,20 Deze behandeling van RevidermSkintelligence, bestaat uit een milde reiniging, peeling liquid en peeling masker, specifieke concentraat, massage met gel, masker en als afsluiting 24H verzorging. Indien gewenst lichte make-up.
  • FRUITZUUR BEHANDELING € 99,65 Hierbij wordt gebruik gemaakt van 28% PCA fruitzuur. Voor een vermoeide huid, dikke hoornlaag en pigmentatie.
  • REBALANCE HYDRO BEHANDELING € 123,80 Deze detox behandeling helpt de huid te kalmeren, geeft een intensieve vochtverzorging en celbescherming. De behandeling wordt afgesloten met de collageenvliezen. 
  • OXYGEN BEHANDELING € 123.80 Verhoging van de zuurstofbinding van de huidcellen. Zeer geschikt voor een gestreste en beschadigde huid. De behandeling wordt afgesloten met de collageenvliezen. 
  • CELL POWER LIFT BEHANDELING € 131,50 Deze behandeling bevat een fruitzuur, zuurstof en MDB. Dit is voor de gevorderde klant die iets meer wil.