Permanente make-up Veendam

Veel tijd besparen, altijd een perfect voorkomen en nooit meer zelf hoeven priegelen met eyeliner en wenkbrauwpotlood? Kies voor permanente make-up! Deze fantastische techniek maakt het mogelijk om de mooiste wenkbrauwen en eyeliners te maken, die jouw natuurlijke schoonheid accentueren.

Permanente make-up, wat is dat?

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Deze manier van werken, pigmentatie en de materialen voldoen aan de strenge eisen van de GGD, aan deze certificatie heb ik voldaan en mag dit dus uitvoeren.

Permanente make-up voor de ogen

Je kunt er alleen maar van dromen om altijd de perfecte eyeliner te hebben ... toch? Met permanente make-up is het mogelijk om er dag en nacht onberispelijk uit te zien! We weten allemaal hoe moeilijk het is om de perfecte eyeliner aan te brengen. Het verkrijgen van de juiste lijn kan lastig zijn. Voor iedereen die optisch grotere ogen wenst, een uitgeruste blik en de perfecte eyeliner, is permanente make-up van de ogen ideaal.

Permanente make-up van de wenkbrauwen

Heb je dunne wenkbrauwen of zijn ze een tikkeltje asymmetrisch? Wenkbrauwen zijn een belangrijke troef in onze gezichtsvorm en expressie. Natuurlijk kun je elke dag wenkbrauwpotloden gebruiken, maar denk eens aan alle tijd die je 's ochtends bespaart als je wakker wordt met die perfecte, volle wenkbrauwen! De permanente make-up schaduwtechniek zorgt voor een zachte, poederachtige wenkbrauw - net zoals het effect dat je krijgt als je een potlood of poeder gebruikt om meer schaduw te creëren. Individuele fijne haartjes worden gecreëerd met behulp van luchtige streken om wenkbrauwen met hoge definitie te creëren met veel textuur en diepte.

  • EYE LINER BOVEN EN ONDER € 289,00 Door het aanbrengen van een eyeliner worden jouw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken. De wimperrand zal ook voller lijken hierdoor.
  • EYELINER BOVEN OF ONDER € 179,00
  • WENKBRAUWEN HAIRSTROKES € 275,00 De wenkbrauwen worden eerst met een potlood in model getekend om de vorm te bepalen. Alles wordt, op een natuurlijke manier, op de contouren van jouw gezicht afgestemd. Daarna worden er haartjes (hairstrokes) gepigmenteerd, zodat je een natuurlijke uitstraling krijgt.
  • WENKBRAUWEN SHADOW € 275,00

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Permanente make up is bedoeld voor mensen die:

  • Geen of weinig wenkbrauwen heeft, bv door ziekte.
  • Geen tijd of moeite hebben zich op te maken.
  • Veel aan sport doen.
  • Sauna/strand gangers.
  • Allergie hebben voor make-up.
  • Gewoon voor het gemak.